Udvozoljuk a Roto-nal

A romaniai tetoteri ablak piacon, a Roto marka megjelenese egy jol jott esemeny volt. Mint eros jatekos, a Roto ceg a piac ezen reszen, Romania-ban, egy uj koncepciot hozott: minoseg a megfefelo aron.

A nyugati versenypiacrol erkezven, a Roto nem csinal kompromisszumot amikor a minosegrol van szo es nincs egy termek ertek skalaja ezen a teren.

Egy tetoabla ara a keret anyagatol ( harom retegy fa vagy muanyag), az ablak meretetol vagy nyitasi tipusatol ( amely a hasznalt vasalatot befolyasolya) fugg – nalunk nem letezik olyan ablak amelyhez tobb tipusu garnitura, bevonat vagy fa retegezes kozul lehessen valasztani – minden standard a legmagasabb biztonsag es hasznossagi szinten.

Kik is vagyuk  ?

Szivesen allunk rendelkezesere !

Fiatal, eros, felelosseg teljes csoport vagyunk. Hires marka es a legjobb minosegu es tagadhatatlan hasznossagu termekeket ajanlunk.

Az otleteivel – peldaul az elso ipari keretek kozott gyartott buko-nyilo vasalat 1935-ben – Wilhelm Frank, cegunk alapitoja, igazi uttorove valt.

Ma, a Roto Tetoteri ablakok es szolarrendszerek egyutt az 1.400 alkalmazottal az egesz Europa-bol, onallo nyereseges kozpont a Roto Konszernek, tetoteri ablakok, tetokibuvok, padlaslepcsok es szolarrendszerek gyarto.

A fo ceghely Bad Mergentheim-ban alapult 2001-ben. Itt 700 alkalmazott bizonyitja, hogy modern folyamatokkal, allando kivancsisag es szenvedelyel Premium termekek szuletnek. Telyesimenyeink az ” Industrial Excellence Award” cimet kaptak es 2010-ben ” Die beste Fabrik ” cimmel voltunk kituntetve. Es ezek nem veletlenek hanem az inovativ megoldasok es eves tapasztalatok eredmenye – szillard osszetevok a Roto valakozoi tevekenysegeinek Wilhelm Frank neveben.

Legyen Nemetorszag, Ausztria, Svajc, Anglia, Franciorszag vagy Lengyelorszag: energiahatekony tetoteri ablakok es Roto szolarrendszerek, barhol kaphatoak. Tobb mint 20 telephely Europaban. Lengyelorszag a keleti piacot szolgalja ki.

Itt tobb mint 420 alkalmazottunk van. Szamos logisztikai elonyok segitenek abban, hogy gyrosan reagalni tudjunk a regionalis kerelmeknek. A Roto termekek 90% Bad Mergentheim-ban vannak gyartva. Minden Roto termek Premium termek: ” german made”.

.

A legjobb okok amelyek segitik, hogy konnyen hatarozzon

A Roto termekkekel ” german made” minoseget valaszt. Tetori ablakaink es kiegeszitoik a legjobb anyagokbol keszulnek, tartossag es a legjobb tulajdonsagokkal nyugozik le. Mielott egy termek elhagyna gyarunkat, DIN kerelmek szerint van letesztelve.

Az eladas es beepitest valodi szakemberekre bizzuk – Roto Partnerek. Az eredmeny: jol atgondolt megoldasok modern lakhelyert a teto alatt. Meg tobb energiahatekonysaggal es kenyelemmel, tobb mozgasi szabadsag vevokink szamara. Hiszunk ezekben es dolgozunk ertunk nap mint nap – elvbol !

Roto Tetoteri ablakok es kiegeszitok a vilagon az egyik veveto gyarto. Harom ultra-modern gyrarral Europaban, Premium termekeket fejlesztunk, epitunk es gyartunk figyelve az energiahatekonysagra, energia megtakaritasra es kenyelemre. Elonyok: rugalmassag, hatekonysag, biztonsag.

A vallalat szekhelye Bad Mergentheim-ban van 2001 ev ota. . Itt 700 alkalmazott bizonyitja, hogy modern folyamatokkal, allando kivancsisag es szenvedelyel Premium termekek szuletnek. Telyesimenyeink az ” Industrial Excellence Award” cimet kaptak es 2010-ben ” Die beste Fabrik ” cimmel voltunk kituntetve.