S.C. UNIMAT S.R.L. tudomasara hozza a web oldal hasznalati felteteleit. Amennyiben On ezekkel nem ert egyet, kerjuk ne hasznalja a www.fereastrademansarda.ro web oldal altal kinalt szolgaltatasokat.


1. Altalanossagok

1.1. Hasznalt kifejezesek

 • Szolgaltatas – a felhasznalo lehetosege, hogy a https://www.fereastrademansarda.ro web oldalon letezo adatokat es informaciokat hasznalja
 • Felhasznalo – barki aki erdekelt a web oldal tartalmarol

1.2. Biztonsag

A https://www.fereastrademansarda.ro web oldal csapata nem garantalja, hogy az informacio amelyett a felhasznalo kapja vagy kuldi a szolgaltatas hasznalata alatt mindig biztonsagos, biztonsagban van az interneten torteno buncselekmenyektol. Az Interneten elkuldott informaciokat harmad felek ellophatyak

1.3. Feltetelek modositasa

S.C. UNIMAT S.R.L. modositasokat hozhat indonket anelkul, hogy elozoleg ertesitse a felhasznalot, ezekrol utolag a felhasznalo a web oldalon olvashat.

1.4. Szerzoi jogok

A felhasznalo egyertelmuen tudomasul veszi, hogy az osszes rajzok,logok es szimbolumok vagy ezek kombinacioja vagy minden szo vagy grafikai elemek amelyek ezen a web oldalon lettek hasznalva, a S.C. UNIMAT S.R.L. ceg es ennek partnereinek a tulajdona.

1.5. Szemelyes adatok

Ezt web oldalt hasznalvan, a felhasznalo egyetert azzal, hogy a S.C. UNIMAT S.R.L.. jogaban all a szemelyes adatok feldolgozasara melyeket a szolgatatas hasznalata alatt kap, az ” Adatvedelem szabalyok ” meghatarozott feltetelei alapjan.

1.6. Vis major es jogvitak

S.C. UNIMAT S.R.L. nem vallal felelosseget ha nem eleget tenni kotelezetsegeinek az akaratatol fuggetlen esemenyek miatt ( termeszeti csapasok, zord isojaras, stb.). A web oldal hasznalataval, a felhasznalo elfogadja, hogy ez a szerzodes es barmilyen ravonatkozo vita Romania jogai szerint tortennek es megoldandoak, a szolgaltato pedig vallalja, hogy alaveti magat a Romania birosagi joghatosaganak.


2. Felhasznalo jogai es kotelezetsegei

2.1.Jogok

 • A felhasznalonak jogaban all ingyen hozzaferni a S.C. UNIMAT S.R.L altal kinalt szolgaltatasokhoz a www.fereastrademansarda.ro web oldalon keresztul
 • A felhasznalo mindig informalhato a relativ reszletekrol ami a szolgatatasok es termekeket illeti, igy a S.C. UNIMAT S.R.L., ceg jellemzo atlathatosagat kihasznalva.

2.2. Kotelezetsegek

 • A felhasznalo csakis torvenyes okokbol hasznalja a web oldalt, igyhat:
  • nem valtoztaja, nem kuldi tovabb, nem nyilvanossitsa, reprodukalja, nem engedelyezi, nem add el informaciokat vagy barmilyen szolgaltatasokat melyeket ezen web oldalon kapott
  • nem hasznalja a kapott szolgaltatast arra, hogy kuldjon vagy kapjon illegalis, erkolcstelen, durva, ragalmazo vagy fenyegeto anyagokat
  • nem vegez cracking vagy hacking tevekenysegeket vagy ” Denial of Service” tipusut. Felhasznalok akik megsertik a rendszerek vagy halozatok biztonsagat, beperelhetoek.
 • Abban a esetben, ha a felhasznalo megserti (szandekosan vagy akaratlanul) a web oldalon megszabott felteteleket, S.C. UNIMAT S.R.L. mentes minden felelosseg alol a felhasznaloval vagy harmad felekkel szemben, legyenek ezek direkt vagy indirekt feltetelek, barmilyen modon torteno szolgaltatasok felhasznalasabol kovetkezo. A teljes felelosseg a felhasznaloe.

3. Adatvedelem

A szolgaltatas hasznalasa nyoman, a S.C. UNIMAT S.R.L a kovetkezo szemelyes adatokat kerheti Ontol, mint peldaul: nev, cim, telefonszam, informaciok a jovedelmerol vagy milyen modon hasznalja szolgaltatasainkat es termekeinket

3.1. Adatfeldolgozas

Az informaciokat a S.C. UNIMAT S.R.L feldolgozza, ezeket kereskedelmi celokra hasznalvan, mint peldaul:

 • rendeles vagy keresek feldolgozasa
 • termekek es/vagy szolgaltatasok ajanlasa Onok fele
 • szamlazas
 • keresek, kerdesek vagy reklamaciok megoldasa
 • piackutatas, merketing aktivitas a S.C. UNIMAT S.R.L termekei es szolgaltatasaival kapcsolatosan
 • Onok felkeresese ( postan, e-mailben, faxon, sms-ben, pager vagy telefonon keresztul) kulonleges ajanlatokkal kapcsolatosan a S.C. UNIMAT S.R.L termekei es szolgaltatasaival vagy harmad felek termekei es szolgaltataisaval amelykrol ugy gondoljuk, hogy erdekese lehetnek az On szamara ( kiveve ha kulon irasban kerte, hogy ilyen teren ne keressuk fel)
 • kulonfele dijazas vagy jutalmak atadasa erdekeben

3.2. Adatok nyilvanossaga

A S.C. UNIMAT S.R.L. jogaban all az adatbazist hasznalni:

 • a 3.1 ponttnal emlitett harmad felekel valo kapcsolatban
 • hiteles ugynoksegekkel kapcsolatban ( kiveve ha maskeppen alapodtunk meg) akiknek jogukban all mas szervezetekkel informacio cserere es akiknek adatbazisuk van a azokkal a maganszemelyekkel akiknek tartozasaik vannak.

3.3. Felhasznalo jogai

Az Adatfeldolgozassal kapcsolatban, tudomasara hozzuk jogaikat:

 • keresre, ingyen megkapja evente visszaigazolasunkat arrol, hogy mi dolgozzuk fel a szemelyes adatait
 • megtagadhatja, barmikor, ingyen es magyarazat nelkul, hogy adatait direkt marketing aktivitasokra hasznaljuk a S.C. UNIMAT S.R.L. vagy harmad felek neveben. Ebben az esetben a Felhasznalo egy irasbeli kervenyt nyujt be az UNIMAT S.R.L. cegnel, datummal es alairassal
 • joga van reklamalni ha ugy erzi, hogy az adatai jotalanul voltak feldolgozva.

S.C. UNIMAT S.R.L. 15 napon belul valaszol a kervenyekre.


4.  S.C. UNIMAT S.R.L. felelosseg korlatozasa

S.C UNIMAT S.R.L. nem garatalja, hogy:

 • a szolgaltatas mindig idoben, biztonsagosan, folyamatosan es hibamentesen mukodik
 • minden program hiba javitasra kerul
 • a szolgaltatas vagy szerver amelyet a felhasznalo rendelkezesere teszunk virusmentes vagy es nem lehet felelos barmilyen tevekenysegert amelyet Onok tesznek a adott informaciok vagy szolgaltatasok alapjan

A Felhasznalo az egyeduli szemely aki felelos barmilyen szamitogep hibasodasert amelyrol On a szolgaltatast hasznalja vagy egyeb adat elvesztesert. Minden letoltott anyag a web oldalrol kizarolag a felhasznalo sajat felelossegere hasznalhato.


5.Szemelyes adatok feldolgozasa:
S.C. UNIMAT S.R.L. nyilvantartott szemelyes adatfeldolgozo a Nemzeti Szemelyes Adatfeldolgozo Felugyeletnel a 9345/15.07.2008 sz. alatt..

S.C. UNIMAT S.R.L.a sajat web oldalan reklamokat es kampanyokat hirdet. A web oldal felhasznalol adatai ismerete szukseges, hogy szemelyre illo reklamokat kuldhessunk a felhasznalo profilja alapjan. Tovabba, a felhasznaloknak lehetoseguk van kerni, hogy a szolgaltatasok, termekek es egyeb kulonleges ajanltokrol szolo informaciokot e-mailben vagy akar sms-ben kuldjuk.

A 677/2001 sz. torveny alapjan, a maganszemelyek vedelmerol, tekintettel a szemelyes adatokra es ezek szabad aramlasara, a 506/2004 sz..torveny modositasai es kiegesziteseivel a szemelyes adatokra tekintve es az elet vedelemre az elektronikus komunikacio teren, S.C. UNIMAT S.R.L koteles biztosangban es csakis a meghatarozott celokra feldolgozza az adatokat. Az adatok gyujtesenek celja, hasznos informaciok kuldese erdekelt maganszemelyek reszere es a csalas vagy megtevesztes elkerulesere.

A 677/2001 sz. torveny alapjan, joga van hozzaferni az adatohoz, nem egyedi dontesnek alavetni es birosagjoz fordulni. Tovabba, joga van megtagadni a szemelyes adatok feldolgozasat es kerni ezek torleset. Ezekert, kerjuk e-mailben irjon nekunk. A cimet a https://www.fereastrademansarda.ro/contact cimen talalja. Ugyanakkor, joga van birosaghoz fordulni. Ha barmely Onrol szolo adat hibas, kerjuk minnel hamarabb ertesitsen minket.


A web oldal tovabbi latogatasa azt jelenti, hogy teljesen es egyertelmuen egyet ert a S.C. UNIMAT S.R.L felteteleivel.