arhitecti

Fiecare utilizator, montator sau arhitect cauta in produsele achizitionate diversitate, siguranta, calitate, si nu in ultimul rand design deosebit. Cu produsele Roto pana si cele mai exigente pretentii vor fi multumite.

Oferta variata: Ferestrele de mansarda Roto sunt disponibile in nenumarate dimensiuni si deschideri. Fiecare fereastra se poate combina cu orice model Roto in cazul montajelor complexe.

Inovatie si design: Design-ul deosebit, materialele diferite si inventivitatea concepului Roto vor face ca incaperile sa devina un punct de atractie. Ferestrele au o constructie usoara ce ofera un excelent design interior si permite cresterea in mod semnificativ a iluminatului natural in casa dumneavoastra.

Calitate garantata: Condensul este unul din inamicii principali ai ferestrei, de aceea Roto va pune la dispozitie solutia ideala pentru bai si bucatarii: versiunea din PVC. Acest material convinge nu numai prin faptul ca este in proportie de 100% reciclabil ci si prin faptul ca este usor de curatat.

Siguranta si fiabilitate: Fiecare fereastra de mansarda se inchide centralizat in 3, sau 4 puncte asigurand astfel o inchidere etansata si izolata indiferent de conditiile meteorologice. Acest mecanism ofera posibilitatea asigurarii automate a geamului in pozitia de curatire. Cu ajutorul acestei pozitii se poate efectua fara niciun pericol curatarea geamului aflat in exterior din interiorul incaperii.

Simplu si comod: Prin manerul amplasat in partea de jos a ferestrei toate produsele Roto sunt simplu de actionat. Aerisirea dubla, integrata confera un confort suplimentar. Pentru si mai mult confort Roto ofera atat accesorii manuale cat si electrice.