tehnic

Hotararea pentru o fereastra de mansarda are consecinte pe termen lung, de aceea, Roto stabileste noi standarde in ceea ce priveste etanseitatea, usurinta instalarii si estetica.

Usor de instalat, manevrat si intretinut, ferestrele de mansarda Roto capata valori tehnice ridicate si ofera un confort din ce in ce mai sporit.

In montarea ferestrelor de mansarda trebuie sa aveti in vedere: numarul de ferestre de care aveti nevoie, care depinde de tipul de incapere, de cantitatea de lumina naturala necesara si de ventilarea optima a spatiului amenajat. Pentru a beneficia de cantitatea optima de lumina naturala, suprafata vitrata trebuie sa reprezinte minim 10% din suprafata podelei. Alti factori de luat in considerare sunt simetria si aspectul general al mansardei, precum si accesul la privelistea dorita.

Panta acoperisului influenteaza de asemenea alegerea  ferestrelor de mansarda, cu cat panta este mai mica, cu atat lungimea ferestrei trebuie sa fie mai mare si invers, pentru a beneficia de un confort optim.

Cu Roto aveti  un partener de incredere care se gandeste deja la viitorul dumneavoastra: montaj usor, facil pentru utilizatori. Este de ajuns sa urmariti instructiunile de instalare de pe cutie si veti termina montajul intr-un timp extrem de scurt.

 

Ghiduri Montaj ferestre de mansarda Roto

Solicita aici ghidul de montaj pentru produse Roto

Montaj Designo R4

Montaj Designo R7

Montaj Designo R8