Garantia „German made”

O experienta de peste 4 decenii in productia de ferestre de mansarda, marcate de inovatii continue si experienta de necontestat in domeniul feroneriei, fac din ROTO un furnizor de incredere. In sprijinul acestor afirmatii va rugam sa analizati cele mai importante aspecte ce caracterizeaza produsele ROTO, conferindu-va confortul si avantajele unui sistem 100 % german:

    1. Proiectat in Germania – Roto are o experienta in productia ferestrelor de mansarda de peste 40 de ani. Respectat ca un furnizor de prestigiu in restul Europei, Roto aduce acum atat calitatea, cat si unicitate pe piata din Romania.
    2. Livrata complet asamblata – Spre deosebire de alte ferestre de mansarda, fereastra Roto este livrata cu toate componentele (maner, pachet termoizolant) deja pre-montate, prin urmare, instalarea se face mai usor si mai repede. Pur si simplu „se ia fereastra direct din cutie si se monteaza in acoperis”.
    3. Deschidere in treimea superioaraSolutia originala Roto – Spre deosebire de o fereastra traditionala cu deschidere mediana, care, atunci când este deschisa determina intreaga jumătatea de sus a ferestrei intra in spatiul de locuit,fereastra Roto Seria 7 este articulata in treimea superioara. Acest lucru permite accesul liber la fereastra si ofera o priveliste completa.
    4. Usor de actionat, cu un singur maner Fereastra Roto se actioneaza prin manerul sigur, aflat in partea de jos a ferestrei.
    5. Accesorii inovatoare si multe optiuni Accesoriile pentru ferestrele de mansarda ROTO sunt realizate pentru a completa confortul oferit si pentru a veni in intampinarea necesitatilor de intimitate si siguranta, prezentandu-se sub o gama foarte larga de forme si culori, capabila sa satisfaca si cele mai exigente gusturi.