Garantia „German made”

 

A tobb mint 4 evtizedes tapasztalat a tetoteri ablakok gyartasaban, folyamatos inovacio es a tagadhatatlan tapasztalat a vasalatban alakitottak ki a Roto ceget egy megbizhato szallitova. Ezeket a nyilatkozatokat tamogatjak az alabbi Roto termekek jellemzoi, termekek melyek egy 100%-s nemet rendszer kenyelmet es sokoldalu elonyet biztositsak:

    1. Nemetorszagban tervezett – Tobb mint 40 eves tapaszatalattal rendelkezik a Roto ceg a tetoteri ablakok gyartasaban. Mint presztizses szallito Europa-ban, a Roto ceg most Romania-ba minoseget es egyediseget hozz a piacra.
    2. Teljesen osszeszerelve szallitva – Mas tetoteri ablakokhoz kepest, a Roto tetoteri ablakok gyarilag eloszerelt elemekkel ( kilincs, hoszigetelo csomag) vannak szallitva, igy a beepites gyors es konnyu. Egyszeruen csak ” dobozbol ki, tetobe be”.
    3. Magas billenesi pont – Eredeti Roto megoldas – Egy megszokott billeno tetoablakhoz kepest mely nyitaskor teret foglal, a Roto 7-s szeriaju ablak nyitasa joval magasabb. Az ablakszarny nyitott alapotban sem nyilik be a tetoterbe, igy nem foglal teret.
    4. Egyszeru hasznalat egy kilincs segitsegevel – A Roto tetoteri ablakok egy tobb funkcios kilincsel mukodtetoek. A kilincs az ablak aljan talalhato.
    5. Inovativ kiegeszitok es szeles valasztek – A Roto tetoteri ablakok kiegeszitoi az ablak kenyelmet, az Onok biztonsag es egyeb kivansagait egeszitik ki. Nagy valaszteku forma es szinbol valaszthatnak melyek minden izlesnek megfelelnek.