tehnic

Amikor eldonti, hogy egy tetoablakot vasarol, hosszu tavra tervez es ezert a Roto uj standardokat allapitott a szigeteles, beepites egyszerusege es esztetikara vonatkozoan.

Egyszeru beepites es karbantartas, kenyelmes hasznalat,magas muszaki ertekek, a Roto tetoteri ablakok fokozott kenyelmet nyujtanak.

A beepitesnel a kovetkezoket kell figyelembe venniuk: tetoablakok szama mely fugg a lakoterek szamatol, szukseges feny mennyisegetol es kivant szalloztetestol. Ahoz, hogy a kivant feny mennyiseget elerjuk, a padlo feluletenek minimum 10%-t az uvegfelulet kell takarja. Egyeb pontok amelyket figyelembe kell tartani: a reszaranyossag es a tetoter altalanos alapota, kivant szabadter.

A tetohajlasszoge is befolyasolya a tetoteri ablakok valasztasat mivel minnel kisebb a hajlasszog, annal nagyobbnak kell lennie az ablaknak es forditva. Mindez azert, hogy az optimalis kenyelmet elerjuk.

A Roto-ban megtalalta azt a megbizhato partnert mely mar gondol az On jovojere: egyszeru beepites. Eleg ha a dobozban levo beepitesi segedletet figyeli es biztosan gyorsan sikerul beepitenije az ablakat.

 

Beepitesi utmutatok Roto tetoteri ablakokhoz

Beepites Designo R8

Beepites Designo R7

Beepites Designo R4