arhitecti

Minden felhasznalo, acs vagy tervezo a vasarolt termekekben valtozatossagot, biztonsagot, minoseget es, nem utolso sorban, kulonleges design-t keres. A Roto termekeivel meg a legszigorubb igenyeknek is megfelelunk.

Valtozatos ajanlat: A Roto tetoteri ablakok szamtalan meretben es nyitasi tipussal kaphatoak. Minden ablak kombinalhato barmely Roto modellel ha tobbszoros beepitesrol van szo.

Inovacio es design: A kulonleges design, valtozatos anyagok es talalos Roto koncepcio kepzik a lakoteret egy vonzova. A tetoablakok kivalo belso design-t alakitanak es novelik a belso feny mennyiseget az On hazaban.

Garantalt minoseg: Az ablak fo ellensege a paralecsapodas es ezert a Roto kifejlesztett egy idealis megoldast a konyha es furdoszobakhoz: a muanyagbol keszult ablakok. Ez az anyag 100%-n ujrahasznosithato es egyszeru a tisztitasa.

Biztonsag es megbizhatosag: Minden eggyes tetoteri ablak 3 vagy 4 pontos zarassal rendelkezik biztositvan igy a tokeletes zarast. Ezuton az ablak automatikusan biztositva van tisztito allasban. Ebben az allasban az ablak konnyen es veszelymentesen tisztithato.

Egyszeru es kenyelmes: Az ablak aljan talahato kilincs segitsegevel, a Roto tetoteri ablakok mukodtetese gyerekjatek. Az integralt dupla szelloztetes meg tobb kenyelmet biztosit. Es ha meg tobb kenylemet szeretne, a Roto ceg manualis es elektromos kiegeszitoket kinal Onnek.